Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keuken Alkmaar

Woont u in Alkmaar en bent u op zoek naar een nieuwe keuken?

Kom eens naar de showroom van Eiland De Wild Keukens aan de Noorderkade in Alkmaar. Onze showroom staat bomvol inspiratie en ons team haalt voor iedere bezoeker het onderste uit de kan. Eiland De Wild Keukens in Alkmaar levert prachtige keukens voor toonaangevende zakelijke projecten en aan particulieren.

Keuken kopen in Alkmaar

Een keuken koopt u voor de komende 15 tot 20 jaar. De aanschaf van een keuken moet dus een weloverwogen keuze zijn. Bij Eiland De Wild Keukens in Alkmaar helpen we u bij het maken van deze keuze.

Want zijn uw eisen aan een keuken over tien jaar nog hetzelfde?
We informeren over de mogelijkheden die ervoor zorgen dat uw keuken zowel nú als over pakweg 15 jaar voldoet aan uw wensen. Ons team is volledig thuis is alle mogelijkheden, adviseert graag over materialen en apparatuur en zorgt voor een optimale plaatsing van uw nieuwe keuken in Alkmaar.

Mooie merken

Eiland De Wild Keukens voert met Next125, Keller, Schüller en onze eigen keukenlijn STOER prachtige merken waarmee we in Alkmaar en omstreken ware droomkeukens realiseren. Met deze merken bieden we onze klanten een zeer ruim assortiment. Eiland De Wild Keukens in Alkmaar is er voor functionele keukens voor de starter tot de meest exclusieve woonkeukens.

Van oriëntatie tot realisatie

Eiland De Wild Keukens in Alkmaar is niet zomaar een keukenleverancier. Goed advies, vakmanschap en creativiteit zijn onze uitgangspunten. En we weten: eerlijk duurt het langst. Daarom komen we alleen met opties die passen bij uw budget. We zijn er voor u van oriëntatie tot realisatie. We laten graag zien dat een keuken kopen (en laten plaatsen) ook vlekkeloos kan verlopen! Een nieuwe keuken kopen? Kom snel naar de Noorderkade in Alkmaar!

Direct een afspraak maken? Bel 072 515 8950 of mail naar info@edwkeukens.nl.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken