Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keuken bedrijf

In een keuken creëert men beleving. Beleving voor gasten, voor personeel, voor leerlingen enzovoort.

Keuken bedrijf

In een keuken creëert men beleving. Beleving voor gasten, voor personeel, voor leerlingen enzovoort. In een bedrijfskeuken moet alles kloppen: de routing, de capaciteit en de kwaliteit, zodat er optimaal gepresteerd kan worden.

Eiland De Wild kent het klappen van de zweep en is volledig op de hoogte van de strenge eisen en richtlijnen van onder meer de HACCP en de Arbo. We realiseren bedrijfskeukens voor de gezondheidszorg, horeca, bedrijfsrestaurants, kantines en in het onderwijs.

Mooie merken

Eiland De Wild Keukens voert met Next125, Keller, Bribus, Schüller en onze eigen keukenlijn STOER prachtige merken waarmee we door heel Noord-Holland diverse bedrijven voorzien van prachtige en functionele keukens. Welke bedrijven we al hebben voorzien van prachtige keukens?

Waarom u uw bedrijfskeuken laat inrichten door Eiland De Wild Keukens?

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Oplossingen voor ieder budget
  • Oog voor veiligheid
  • Gebruiksvriendelijke apparatuur met voldoende capaciteit
  • Intensieve samenwerking met aannemers

En last but nog least: geen gedoe met prijzen. U krijgt direct een betrouwbare aanbieding voor uw bedrijfskeuken.

Alles in huis voor uw bedrijfskeuken

Een keuken koopt u voor de komende 15 tot 20 jaar. Dat geldt ook voor een bedrijfskeuken. Of het nu een bedrijfskeuken voor een kantooromgeving betreft of een keuken voor uw horecaonderneming.

Onze ervaring en ons complete assortiment zorgen ervoor dat we al onze relaties kunnen voorzien van bedrijfskeukens die voldoen aan de gewenste specificaties. Bij Eiland De Wild helpen we onze klanten op een manier waarop we zelf ook graag benaderd worden: direct en transparant. En de prijs? De onderhandelingen waar de keukenbranche om bekend staat vinden bij ons niet plaats.

U krijgt direct een betrouwbare aanbieding voor uw bedrijfskeuken.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken