Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keuken Heerhugowaard

Woont u in Heerhugowaard en bent u op zoek naar een nieuwe keuken?

Een keuken waarmee u de komende 15 tot 20 jaar vooruit kunt? Waarin u heerlijke gerechten bereidt? Waarin u samenkomt met vrienden en familie? Een keuken die tegen een stootje kan? Kom dan naar de showroom van Eiland De Wild Keukens in Heerhugowaard en laat u inspireren door onze collectie én ons team.

Keuken kopen in Heerhugowaard

Met onze ervaring en passie voor keukens vertalen wij uw wensen naar de ideale keukenoplossing. Van exclusieve woonkeuken tot functionele projectkeuken. We stemmen ons advies af op uw budget. Hoe dan ook, bij Eiland De Wild krijgt iedere klant hetzelfde: een goed advies, direct contact en een smaakvolle en kwalitatief hoogstaande keuken.

kernwaarden eiland de wild

Een keuken aanschaffen, hoe gaat dat?

  1. Uw wensen in kaart
   Is uw keuken in Heerhugowaard de plek bij uitstek om samen te komen met familie en vrienden of wilt u er alleen uw maaltijden bereiden? Hoeveel kastruimte heeft u nodig?
  2. Uw budget
   Een keuken is een behoorlijke investering. Bepaal vooraf uw budget.
  3. Uw stijl
   Team Eiland De Wild Keukens helpt u graag. We leiden u rond in onze showroom in Heerhugowaard en adviseren inzake materialen en apparatuur.
  4. De gewenste indeling
   Uw nieuwe keuken hoeft niet altijd geplaatst te worden op de plek van de huidige keuken. Het verleggen van leidingen en moderne apparatuur biedt wellicht nieuwe perspectieven. We denken graag met u mee!
  5. Details voor de finishing touch
   De juiste hoeveelheid stroompunten, functionele én sfeervolle verlichting, een adembenemende vloer. Eiland De Wild Keukens in Heerhugowaard laat geen detail ongemoeid.

Mooie keukenmerken in Heerhugowaard

Eiland De Wild Keukens in Heerhugowaard voert met Next125, Keller, Schüller en onze eigen keukenlijn STOER prachtige merken waarmee we in Heerhugowaard en omstreken geweldige keukens realiseren. Met deze merken bieden we onze klanten een zeer ruim en divers assortiment. Eiland De Wild Keukens in Heerhugowaard is er voor functionele keukens voor de starter tot de meest exclusieve woonkeukens. Een nieuwe keuken kopen? Kom snel naar de J.J.P. Oudweg in Heerhugowaard!

Direct een afspraak maken? Bel 072 540 8212 of mail naar info@edwkeukens.nl.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken