Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keuken school

Op zoek naar een keuken voor uw onderwijsinstelling?

Op zoek naar een keuken voor uw onderwijsinstelling? Eiland De Wild Keukens realiseert keukens in zowel regulier onderwijs als in scholen voor horeca gerelateerde opleidingen. Voor een professionele keuken voor uw schoolkantine en praktijkruimtes bent u bij ons aan het juiste adres!

Keuken basisschool

In het basisonderwijs kunnen de wensen per klaslokaal verschillen. Immers, kinderen stromen op 4-jarige leeftijd het basisonderwijs in en vertrekken acht jaar later en vele decimeters groter naar hun vervolgopleiding. Eiland De Wild levert speciaal in hoogte aangepaste keukenblokken voor het basisonderwijs. Natuurlijk zorgen we ook in de koffiekamer voor een keuken die aan alle wensen voldoet.

Opleidingskeukens

Een keuken annex praktijkruimte voor een koksschool of andere horeca-gerelateerde opleiding moet aan een aantal eisen voldoen waaronder een ruimte setting, een logische routing en een veilige werkomgeving. Eiland De Wild Keukens adviseert graag!

We komen met praktische en veilige oplossingen op maat die perfect passen bij uw wensen én uw budget zodat u uw studenten in de gewenste omgeving kunt opleiden tot ware professionals.

Alles in huis voor uw schoolkeuken

Een keuken koopt u voor de komende 15 tot 20 jaar. Dat geldt ook voor een opleidings- of schoolkeuken. Onze ervaring en ons complete assortiment zorgen ervoor dat we al onze relaties kunnen voorzien van schoolkeukens die voldoen aan alle eisen op het gebied van veiligheid en hygiëne. Bij Eiland De Wild helpen we onze klanten op een manier waarop we zelf ook graag benaderd worden: direct en transparant. En de prijs? De onderhandelingen waar de keukenbranche om bekend staat vinden bij ons niet plaats. U krijgt direct een betrouwbare aanbieding voor uw schoolkeuken.

Op zoek naar een opleidingskeuken voor uw school? Bel 072 540 8212 of mail naar info@edwkeukens.nl.

Interesse gewekt?

Maak snel een afspraak met Eiland de Wild keukens.

Afspraak maken