Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keuken vakantiewoning

Keukens in vakantiewoningen laten nog wel eens wat te wensen over.

Facilitair gezien: het ontbreekt vaak aan moderne apparatuur. Esthetisch gezien: keukens in vakantiewoningen blinken doorgaans niet uit in schoonheid. En de constructie is ook niet altijd wat je ervan zou verwachten. Kortom, hier liggen kansen! Eiland De Wild Keukens realiseert alleen keukens die aan alle wensen voldoen.

Bij ons geen loslatende elementen of B-keuze apparatuur. Alleen het beste is goed genoeg voor onze klanten. En daarvoor hoeft u echt niet de hoofdprijs te betalen. Kom voor een keuken voor uw recreatiewoning eens langs in onze showrooms in Alkmaar of Heerhugowaard.

Voordelige keukens voor uw recreatiewoning

Eiland De Wild Keukens levert met de eigen keukenlijn STOER en de toonaangevende merken Next125, Keller, Bribus en Schüller toegevoegde waarde aan iedere recreatiewoning. Zowel voor ontwikkelaars van grootschalige projecten als voor de particulier met een eigen vakantiewoning. Ons keukenassortiment is dermate ruim dat het mogelijkheden biedt voor projecten in ieder segment.

Eiland De Wild Keukens en uw vakantiewoning:

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Gevarieerd aanbod
  • Geen gedoe met prijzen. U krijgt direct een betrouwbare aanbieding

Eiland De Wild Keukens werkt al jaren aan grote en kleine recreatieprojecten. Met succes! Wilt u zien welke keukens we al hebben gerealiseerd in vakantiewoningen in Noord-Holland?

Stijladvies voor de keuken in uw vakantiewoning

Laat u inspireren in onze showrooms in Alkmaar en Heerhugowaard. Team Eiland De Wilde staat zes dagen per week klaar met gericht advies. Onze medewerkers kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden, over de keuken voor uw recreatiewoning zelf en over de budgettaire mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Op zoek naar een partner voor een goede keuken voor uw recreatiewoning? Bel 072 540 8212 of mail naar info@edwkeukens.nl.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken