Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keuken zorginstelling

Iedere zorginstelling stelt andere eisen aan de centrale keuken

Centrale keuken zorginstelling

Iedere zorginstelling stelt andere eisen aan de centrale keuken. Eiland De Wild Keukens denkt vanaf het begin met u mee. Inzake de optimale indeling en gebruiksvriendelijkheid, inzake het budget en natuurlijk houden we rekening met regelgeving. Ook wanneer u uw huidige zorginstellingskeuken wilt renoveren is Eiland De Wild Keukens de aangewezen partij. Wij realiseren zorginstellingskeukens waarin uw chef grote hoeveelheden voedsel van de hoogste kwaliteit kan bereiden. Met geavanceerde apparatuur, een optimale indeling en logische routing. En uw cliënten? Die genieten van goede maaltijden die voldoen aan alle aan de voedselveiligheid gestelde eisen.

Keukens woonunits in zorginstelling

Geen zorginstelling is hetzelfde. Datzelfde geldt voor de dagbestedingsruimtes en woonunits in die zorginstelling. En ook onderling vragen deze ruimtes en units vaak om een specifieke oplossing of diversiteit in kleuren en grepen. Eiland De Wild Keukens is flexibel en biedt altijd een oplossing op maat. Ons keukenassortiment is dermate ruim dat het mogelijkheden biedt voor projecten van elke omvang en complexiteit.

Expert in keukens voor zorginstellingen

Eiland De Wild Keukens werkt al jaren intensief samen met diverse aannemers in Noord-Holland aan praktische keukens voor zorginstellingen. We maken duidelijke afspraken, zodat eenieder datgene doet waar hij goed in is. Deze op duidelijke afspraken gebaseerde samenwerkingen resulteren altijd in hoogstaande kwaliteit van het werk en tijdige opleveringen.

Welke zorginstellingen we al hebben mogen voorzien van prachtige en functionele keukens?

Zorginstellingskeukens van Eiland De Wild:

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Oplossing voor ieder budget
  • Oog voor veiligheid
  • Gebruiksvriendelijke apparatuur met voldoende capaciteit
  • Intensieve samenwerking met aannemers
  • Creativiteit voor de groepen en woonunits
  • Direct een betrouwbare aanbieding

Op zoek naar een centrale keuken voor uw zorginstelling? Of naar oplossingen voor uw woonunits en dagbestedingslocaties? Bel 072 540 8212 of mail naar info@edwkeukens.nl.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken