Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keukens projecten

Eiland De Wild Keukens werkt succesvol samen met diverse projectontwikkelaars in de regio Noord-Holland

Eiland De Wild Keukens werkt succesvol samen met diverse projectontwikkelaars in de regio Noord-Holland. Samen met onze innovatieve en betrokken ontwikkelaars realiseren we droomkeukens voor projecten in elk segment. Van high-end keuken voor een exclusief project tot functionele keukenunits voor een appartementencomplex voor de sociale sector.

Mooie merken

Eiland De Wild Keukens voert met Next125, Keller, Bribus, Schüller en onze eigen keukenlijn STOER prachtige merken waarmee we toegevoegde waarde leveren aan ieder (nieuw)bouwproject. Ons keukenassortiment is dermate ruim dat het mogelijkheden biedt voor projecten in ieder segment. Van budget tot exclusief. Verwijs uw eindgebruiker gerust naar een van onze showrooms.

Onze showrooms in Alkmaar en Heerhugowaard staan vol met stijlvolle en verrassende opstellingen. En het team van Eiland De Wild staat zes dagen per week klaar met gericht advies en een flinke dosis inspiratie.

Eiland De Wild Keukens levert toegevoegde waarde aan uw projecten:

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Creativiteit
  • Heldere taakverdeling
  • Showrooms vol inspiratie in Alkmaar en Heerhugowaard
  • Geen gedoe met prijzen. U (of uw opdrachtgever) krijgt direct een betrouwbare aanbieding

Oplossingen op maat

Of u nu werkt aan de realisatie van startersappartementen of appartementen in een hogere prijsklasse, eengezinswoningen, twee-onder-een-kapwoningen of exclusieve vrijstaande woningen, Eiland De Wild Keukens heeft keukenoplossingen voor iedere projectcategorie. Op maat natuurlijk, want zowel de projectontwikkelaar als wijzelf zijn gebaat bij een tevreden eindgebruiker. Ook bij renovatieprojecten staan we klaar met optimale keukenoplossingen. En het werk zelf? Wij hanteren altijd een duidelijke taakverdeling. Het komt zowel de kwaliteit als de oplevering ten goede. Eiland De Wild Keukens werkt al jaren samen met diverse projectontwikkelaars aan toonaangevende projecten. Met succes! Aan welke projecten we momenteel werken?

Op zoek naar een partner in keukens die toegevoegde waarde levert aan uw projecten? Bel 072 540 8212 of mail naar info@edwkeukens.nl.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken