Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keukens woningbouw

Huurwoningen vragen om functionele keukenunits die minimaal 15 jaar meegaan.

Eiland De Wild begrijpt dat. Op zoek naar een keuken van gedegen kwaliteit voor een goede prijs? Eiland De Wild Keukens werkt voor diverse woningcorporaties in Noord-Holland. In de (sociale) woningbouw bedienen we twee doelgroepen: de verhuurder en de huurder. Eerstgenoemde wenst een optimale prijs/kwaliteit-verhouding. De huurder streeft naar een praktische, fraaie keuken.

Informatie voor de verhuurder

We voeren een brede keukencollectie waardoor iedere woningbouwcorporatie zich optimaal bediend ziet in de keuze voor de juiste keukens. We stellen ons aanbod een-op-een af op uw kostenraming. Onze keukens zijn zonder uitzondering voorzien van stevige scharniersets en een hoog kwalitatieve afwerking van deuren en lades, wat een lange levensduur garandeert

Informatie voor de huurder

Keukens in de woningbouw worden vaak pas vervangen als deze niet meer te repareren zijn. Wanneer uw woningbouwkeuken aan vervanging toe is, kunt u via de corporatie een nieuwe keuken aanvragen. Eiland De Wild Keukens werkt samen met veel woningbouwcorporaties in Noord-Holland. Gaat u voor opties die buiten het gestelde budget van de corporatie vallen? Wilt u meer dan de standaardkeuken? Wij doen u graag een aantrekkelijk aanbod. Natuurlijk kunt u ook zelf een keuken laten plaatsen in uw woning van de woningbouw. Deze kunt u zelfs meenemen wanneer u verhuist naar een andere woning. Meer informatie? Neem gerust contact op!

Eiland De Wild Keukens levert toegevoegde waarde aan uw woningbouwprojecten:

  • Goed advies
  • Vakmanschap
  • Gevarieerd aanbod
  • Heldere taakverdeling
  • Geen gedoe met prijzen. U krijgt direct een betrouwbare aanbieding

Eiland De Wild Keukens werkt al jaren samen met diverse woningbouwverenigingen aan toonaangevende projecten. Met succes! Aan welke projecten we momenteel werken?

Op zoek naar een partner in keukens die toegevoegde waarde levert aan uw woningbouwcorporatie? Bel 072 540 8212 of mail naar info@edwkeukens.nl.

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken