Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Appartementen de groene trede in Heerhugowaard

Terug naar overzicht

Keuken uitzoeken voor uw nieuwe appartement in de groene trede ?

Locatie: Heerhugowaard

Project De Groene Trede

De Groene Trede te Heerhugowaard

De Groene Trede wordt een duurzaam wooncomplex, met appartementen van verschillende grootte. U kunt kiezen uit tien verschillende type woningen, elk met een eigen karakter. Van ruime studio’s tot eigentijdse woon-werkappartementen. Alle woningen zijn voorzien van een balkon of (gezamenlijk) dakterras en op de begane grond beschikken twee woningen over een compacte tuin.
De levensduur van de appartementen staat voorop. Het tijdloze ontwerp van het gebouw en de diversiteit in woningtypen zorgen voor een blijvend prettig woonklimaat. Door de ligging nabij het NS-station en het aanbieden van deel auto’s wordt ook optimaal in duurzame mobiliteit voorzien.

De appartementen
Het appartementencomplex bestaat uit 67 appartementen met een weids uitzicht over het Oosterdel gebied. Oppervlaktes variërend van 46 m² tot 97 m², prijzen variërend van € 157.500 v.o.n. tot € 419.000,= v.o.n.

De locatie
De Groene Trede ligt tussen de natuur van landelijk Langedijk en de levendigheid van het stadse Heerhugowaard. Het stationsgebied in Heerhugowaard ontwikkelt zich de komende jaren tot een hoogwaardig groen woon –en werkgebied met veel aandacht voor zorg. De Groene Trede maakt hiervan deel uit. De appartementen van De Groene Trede hebben een uitstekende bereikbaarheid, zowel met het openbaar vervoer als per auto. Steden als Alkmaar en Amsterdam zijn snel te bereiken via de provinciale verbindingsweg N242, die aansluiting geeft op de snelwegen A9 en A7. Met het openbaar vervoer bevindt u zich binnen 45 minuten in Amsterdam, dankzij het trein- en busstation op 4 minuten loopafstand van De Groene Trede. Ook de centrale ligging ten opzichte van het hart van Heerhugowaard maakt deze woonlocatie zeer interessant.

Samenwerking met