Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Buitenduyn Ameland

Terug naar overzicht

Buytenduyn Ameland luxe groepsaccomodatie

Locatie: Hollum


Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/eilandde/domains/eilanddewildkeukens.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Buitenduyn Ameland met keukens van Eiland de Wild

Op Ameland wordt gestart met de ontwikkeling van luxe groepsaccommodaties met aangepaste zorgvoorzieningen. Wij willen onder andere graag families die een minder valide of een zieke in hun midden weten, een stijlvol en comfortabel vakantieverblijf bieden.

Unieke accommodaties op een unieke locatie

De accommodaties zijn fantastisch gelegen op Ameland, vlakbij het gezellige dorpje Hollum op enkele honderden meters van het strand en de duinen. Het project bestaat uit 8 aaneengesloten verblijven in een bijzondere architectuur en met een hoog afwerkingniveau. Voor het ontwerp tekende de eigenwijze architect Jeroen van Mechelen.

Zorgelementen

Buitenduyn Ameland wordt speciaal ontwikkeld voor groepsvakanties in combinatie met een zorgelement. Met deze topkwaliteit accommodaties maken wij een leuke vakantie mogelijk met z’n allen, dus ook met zij die minder goed te been zijn. Meer info »

Grote en kleine groepen

Doordat Buitenduyn Ameland bestaat uit drie grote geschakelde gebouwen, met daarbinnen slim ingedeelde accommodaties, kan er voor groepen van elke omvang een luxe verblijf worden georganiseerd. Ideaal dus voor familiereünies, zakelijke bijeenkomsten of sportieve groepen. Meer info »

Investeringskansen

Buitenduyn is buitengewoon interessant voor de slimme belegger die op zoek is naar een solide, blijvend rendement. Wij willen u hiervoor garanties bieden.

Mooi Ameland

Ameland is een belevenis om te bezoeken. Alles op dit schitterende eiland staat in het teken van natuur. Bossen, duinen en idyllisch polderlandschap kenmerken het landschap, terwijl het geheel omringd wordt door de machtige Noordzee en het monumentale waddengebied. Meer info »

Samenwerking met

Deprecated: wp_make_content_images_responsive is verouderd sinds versie 5.5.0. Gebruik in plaats daarvan wp_filter_content_tags(). in /home/eilandde/domains/eilanddewildkeukens.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4777

Interesse gewekt?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend oriëntatie gesprek met één van onze adviseurs.

Afspraak maken