Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Keuken uitzoeken voor Romeo en Julia in Castricum ?

Terug naar overzicht

31 koop appartementen Romeo en Julia

Locatie: Castricum

Project Romeo & Julia

Een liefdesverhaal komt tot leven…

Op de oude locatie PostNL aan de C.F. Smeetslaan 232 in Castricum gaat Scholtens Bouw nieuwe luxe appartementen bouwen. Er komen twee prachtige appartementencomplexen op deze locatie, genaamd Romeo & Julia. Romeo is gelegen aan de voorzijde en bestaat uit 31 koopappartementen. Julia is gelegen aan de achterzijde en bestaat uit huurappartementen.

Daar het in deze huidige tijd niet mogelijk is om een verkoopmanifestatie te organiseren, wordt het gebouw Romeo online in de verkoop gezet:

– 1-, 3- en 4-kamerappartementen
– variërend van circa 50 t/m 183 m²
– met een ruime buitenruimte
– prijs vanaf € 199.400,- v.o.n.

De verkoopdocumentatie staat online, maar u kunt de stukken ook bij de makelaar ophalen. Daarnaast is aan de Dorpsstraat 61 in Castricum een ruimte ingericht, waar de makelaar u graag te woord staat en waar u diverse monsters van de appartementen kunt bekijken. Wel dient u vooraf een afspraak maken.

Alle appartementen zijn comfortabel, modern en beschikken over een zonnige buitenruimte. U heeft de keuze uit een één-, drie- of vier-kamerappartement. Door de grote raampartijen lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een prachtig verlengstuk van uw leefruimte. Zoekt u nog meer woonruimte en luxe? Dan is er nog één ruim opgezet penthouse met groot dakterras. Vanaf dit dakterras heeft u een mooi uitzicht over Castricum.

De gemeente Castricum is gelegen in de regio Alkmaar en bestaat uit de vijf kernen Akersloot, Bakkum, Castricum, Limmen en De Woude. De gemeente Castricum is in de loop van de 20ste eeuw sterk gegroeid. Ondanks deze snelle groei is in alle kernen sprake van een hechte woongemeenschap; bewoners voelen zich verbonden met elkaar en met de kern. Veel bewoners zijn in de gemeente komen wonen om de stadse drukte te verruilen voor de rust van een dorp, het strand en de natuur.

Samenwerking met