Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Portfolio

Laat je inspireren door onze klanten.

 

 

 

 

Limmen – Next125 NX640 Eiken Elegant Bianco licht en NX510 Kristalwit

De opdrachtgevers  waren op zoek naar rust en eenheid in hun interieur met een mix van natuurlijke materialen. Dit hebben wij vertaald naar een ontwerp met diverse materialen, denk aan hout, bouclé stof, linnen behang en houten akoestische latten aan de wand. – Lifs Interior Design

Interieurontwerp en foto’s door Lifs Interior Design

Heiloo – Next 125 NX901 Kristalwit en NX620 Eiken Tabak

Schitterende keuken met een keukeneiland in de Kristalwit mat glas met een RVS werkblad. Het witte kookeiland is gecombineerd met een hoge kastenwand uitgevoerd in Tabak eiken met een terrazzolook composiet werkblad.

Interieurontwerp en foto’s door Lifs Interior Design

Alkmaar – Keller Evia Carbon en Elba Zilver Eiken

In deze keuken komen diverse materialen en structuren samen. De houtlook kasten geven een sfeervolle draai aan de strakke, donkere keuken en zorgt voor een extra contrast in de ruimte. In het werkblad zitten zandkleurige terrazzo-korreltjes dat zorgt voor natuurlijke oneffenheden in de oppervlakte.

Alkmaar – Keller Maine Natuur

In samenwerking met Lifs Interior Design hebben we deze prachtige keuken geleverd in Alkmaar. Een mooie eiken houten Keller keuken met een donker composiet werkblad van Cambria surfaces.

Interieurontwerp en foto’s door Lifs Interior Design

Alkmaar – Next125 NX501 Kristalwit hoogglans

Het witte composieten werkblad gecombineerd met de witte  De keuken heeft een wit composiet werkblad met een prachtig massief eikenhouten bar. Verder is de keuken voorzien van Siemens apparatuur en een BORA Kookplaat.

Zuid-Scharwoude – Schüller Cremona Oud Eiken Provence

We hebben gekeken hoe we, wel het karakter konden behouden van de houten villa (horizontale houten balken), maar ook het meer van nu konden maken.We hebben een nieuwe indeling gemaakt, waarbij we de keuken hebben opengebroken en de aparte serre onderdeel van het huis hebben gemaakt. In de voormalige serre staat nu de eethoek. – Lifs Interior Design

 

Alkmaar – Next 125 NX240 Kristalwit

Deze Next125 keuken is kristalwit in combinatie met een licht composiet werkblad in de kleur White Attica. Naast het moderne en strakke design heeft het veel opbergruimte. Ook is de keuken voorzien van een Quooker en BORA kookplaat met afzuiging.

Gewoon Carolien

Heiloo – Schüller Largo Oud Eiken Provence

We hebben bij de verbouwing van ons huis gekozen om de keuken als middelpunt in het huis te plaatsen. De keuken is het hart van het huis en staat voor ons voor: samenzijn, gezelligheid, lekker eten, borrelen en goede gesprekken.  – Carolien van geWOON Carolien interieurontwerp & styling

De Largo Oud Eiken Provence is een kunststof front uit de Schüller collectie. Dit front is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Daar waar je een nerf ziet, voel je ook een nerf. Een eigentijdse deur die prachtig combineert met een betonlook werkblad.

geWOON Carolien

 

 

Project Santpoort-Noord

Santpoort-Noord – Keller Bronx Ebony

In deze keukenopstelling vind je veel robuuste en grove materialen. De keuken is uitgevoerd met een kunststof front voorzien van een natuurgetrouwe houtnerf, gecombineerd met het stoere composieten werkblad ‘Rugged Concrete’. De gouden mozaïek tegels, de chique verlichtingsarmaturen en de leren handgrepen geven de keuken een extra dimensie.

Project Santpoort-Noord Project Santpoort-Noord

Project Alkmaar

Alkmaar – Keller Evia Antraciet

Ultra matte antraciete fronten met een anti-vingerprint afwerking. Het werkblad is uitgevoerd in composiet in de kleur Noblesse White. Ook de Quooker en de BORA kookplaat met afzuiging ontbreekt niet in deze keuken.

Project Wieringerwerf

Wieringerwerf – Keller Nijenborgh Grijs

Greeploze keuken met houtfineer fronten. Het werkblad is uitgevoerd in keramiek in de kleur Phedra. De inbouwunit van NOVY is netjes weggewerkt in de koof waardoor uitstraling open blijft. De afzuigkap gaat automatisch aan zodra de kookplaat gebruikt wordt.