Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Portfolio

Laat je inspireren door onze klanten.

 

 

 

 

Gewoon Carolien

Heiloo – Schüller Largo Oud Eiken Provence

We hebben bij de verbouwing van ons huis gekozen om de keuken als middelpunt in het huis te plaatsen. De keuken is het hart van het huis en staat voor ons voor: samenzijn, gezelligheid, lekker eten, borrelen en goede gesprekken.  – Carolien van geWOON Carolien interieurontwerp & styling

De Largo Oud Eiken Provence is een kunststof front uit de Schüller collectie. Dit front is bijna niet van echt hout te onderscheiden. Daar waar je een nerf ziet, voel je ook een nerf. Een eigentijdse deur die prachtig combineert met een betonlook werkblad.

geWOON Carolien

 

 

Project Santpoort-Noord

Santpoort-Noord – Keller Bronx Ebony

In deze keukenopstelling vind je veel robuuste en grove materialen. De keuken is uitgevoerd met een kunststof front voorzien van een natuurgetrouwe houtnerf, gecombineerd met het stoere composieten werkblad ‘Rugged Concrete’. De gouden mozaïek tegels, de chique verlichtingsarmaturen en de leren handgrepen geven de keuken een extra dimensie.

Project Santpoort-Noord Project Santpoort-Noord

Project Alkmaar

Alkmaar – Keller Evia Antraciet

Ultra matte antraciete fronten met een anti-vingerprint afwerking. Het werkblad is uitgevoerd in composiet in de kleur Noblesse White. Ook de Quooker en de BORA kookplaat met afzuiging ontbreekt niet in deze keuken.

Project Heiloo

Heiloo – Next125 NX240 Fenix Onyxzwart

Stijlvolle, chique Next125 keuken uitgevoerd in Fenix zwart.
De keuken is voorzien van een 24k gouden Quooker, een BORA kookplaat en een set AEG apparatuur

Project Wieringerwerf

Wieringerwerf – Keller Nijenborgh Grijs

Greeploze keuken met houtfineer fronten. Het werkblad is uitgevoerd in keramiek in de kleur Phedra. De inbouwunit van NOVY is netjes weggewerkt in de koof waardoor uitstraling open blijft. De afzuigkap gaat automatisch aan zodra de kookplaat gebruikt wordt.