Afspraak maken bij Eiland de wild Keukens Afspraak maken EDW Mobiel menu

Werkprocessen

Tijdens uw bezoek aan onze showroom nemen we de tijd voor u.

Wat verwacht u van uw nieuwe keuken, hoe leeft u , met hoeveel personen. Kookt u graag of gaat u voor een efficiënte maaltijd omdat u minder tijd heeft. Als we dat allemaal weten kunnen we een keuken voor u ontwerpen. Altijd maatwerk dus.  Op basis van dat ontwerp geven we ook direct een eerlijke scherpe prijs.

Onze adviseurs weten heel veel over keukens en kunnen u dus ook helpen in het maken van de juiste keuzes.  U koopt immers niet iedere dag een nieuwe keuken ?

Pas als u helemaal tevreden bent beslist u zelf of u de keuken bij ons koopt of niet.  Geen druk en geen spelletjes. Zo zouden we het zelf ook willen.

Keuken inmeten 1

Keuken inmeten

Eerst wordt uw keuken precies ingemeten. In de meeste gevallen zijn wij verantwoordelijk voor de maatvoering. Op basis van onze inmeetgegevens wordt uw keuken ‘definitief’ gemaakt.

Technische tekening & controle 2

Technische tekening & controle

Hierna wordt uw nieuwe keuken tot op de mm getekend en voorzien van alle installatie punten zoals gas, water en elektra. Daarnaast wordt alles nauwkeurig gecontroleerd om ervoor te zorgen dat alles goed besteld wordt. Onze tekenaars hebben jarenlange keuken ervaring en weten precies waar ze op moeten letten.

Eindcontrole 3

Eindcontrole

U ontvangt van ons een uitgebreide set tekeningen voor u of uw aannemer, loodgieter of elektricien. Uw bestelling wordt door onze leveranciers nogmaals gecontroleerd en vaak opnieuw getekend. Op deze manier kunnen wij garanderen dat er bij de montage geen verassingen zijn.

De voortgang van uw keuken wordt door ons bewaakt en er wordt door onze planning een duidelijke lever en montage afspraak gemaakt.

Onze chauffeurs zorgen ervoor de keuken op het afgesproken tijdstip bij u wordt afgeleverd. Bij het in de woning neerzetten wordt er rekening gehouden met de wanden en de vloer. Er wordt zelfs gekeken naar de volgorde van montage. Op deze manier wordt er zo min mogelijk getild en gesleept met uw keuken.

Uw keuken wordt gemonteerd en aangesloten (bedrijfsklaar) door vakmensen. Een goede montage is voor ons misschien wel het belangrijkste moment in het hele proces. Hier komt alles samen en zorgt een goede vakman voor een vakkundige montage. Wij monteren de keuken in de regel compleet met het aansluiten en wordt alles bedrijfsklaar aan u overgedragen.

Bovenstaande werkzaamheden hebben maar 1 doel: uw een mooie nieuwe keuken leveren zonder gedoe.  Wij zijn ervan overtuigd dat dit teamwork is. Teamwork tussen u en ons , tussen ons en onze leveranciers en tussen onze medewerkers onderling.

Afspraak maken?

Wij voorzien u graag van passend advies.

Afspraak maken